Japanse gezichtsmassage

Japanse Kobido Gezichtsmassage

Wat is de Kobido Gezichtsmassage?

Laat u meenemen op een reis naar de eeuwenoude tradities van Japan met de Kobido gezichtsmassage. Kobido, wat letterlijk vertaald wordt naar ‘de weg van de schoonheid’, is een van Japan’s best bewaarde schoonheidsgeheimen.

De voordelen van de Kobido Gezichtsmassage:

  • Opheffen van Blokkades: De zorgvuldige technieken gebruikt in Kobido zijn ontworpen om blokkades in het gezicht op te heffen, waardoor energie vrijelijk kan stromen.
  • Versteviging van de Huid: Door gerichte massage wordt de huid verstevigd, wat resulteert in een jeugdige en frisse uitstraling.
  • Afvoer van Gifstoffen: De Kobido massage stimuleert de lymfatische drainage in het gezicht, waardoor gifstoffen efficiënt worden afgevoerd.
  • Boost voor de Doorbloeding: De behandeling geeft de bloedcirculatie in uw gezicht een krachtige stimulans, wat bijdraagt aan een gezonde, stralende teint.
  • Natuurlijke Glow: Ervaar een zichtbare verbetering van de huidtextuur en een prachtige glow, zonder het gebruik van naalden of andere medische ingrepen.

Praktische Informatie:

  • Duur van de massage: 60 minuten.
  • Kosten: € 40,-.

Ontdek de weg naar natuurlijke schoonheid en straal van binnenuit. Boek nu uw Japanse Kobido Gezichtsmassage bij Massagesalon Mary en ervaar de transformerende kracht van deze traditionele behandeling.

Boek nu één van onze massages

“Tijdens mijn bezoek aan Massagesalon Mary heb ik gekozen voor de Japanse gezichtsmassage, en wat een traktatie was dat! De zachte en tegelijkertijd stimulerende technieken revitaliseerden mijn huid en gaven mijn gezicht een natuurlijke lift. Mary’s beheersing van deze eeuwenoude techniek was duidelijk zichtbaar in elke aanraking. Na de sessie straalde mijn huid en voelde ik me verjongd en ontspannen. Voor iedereen die zijn huid op een natuurlijke manier wil verwennen, is dit een absolute must-try bij Massagesalon Mary!”

Belinda van Rooij

Neem contact met mij op

Massagesalon & Head spa Mary

Neem voor vragen of afspraken gerust contact met mij op.
Ik streef ernaar om zo spoedig mogelijk te reageren.

Telefoon

+31 (0)6 – 2123 5736

E-mail Adres

info@massagesalon-headspa-mary.nl

Adres massagesalon

Herenlaan 123 5708 ZR Helmond

Afspraak maken

Boek nu