Lomi lomi massage

Lomi lomi massage

Wat is de Lomi Lomi Massage?

Ontdek de magische touch van de Lomi Lomi massage, die haar oorsprong vindt in de traditionele Hawaïaanse geneeswijze. Deze massage staat bekend om haar rustige en ritmische bewegingen, die doen denken aan de kalmerende golven van de oceaan.

De voordelen van de Lomi Lomi Massage:

  • Diepe Ontspanning en Genezing: Lomi Lomi is niet alleen een lichamelijke ervaring; het gaat dieper door de focus op ontspanning, heling en het herstellen van de balans in het lichaam.
  • Opheffen van Energieblokkades: De vloeiende bewegingen van deze massage stimuleren de energiestroom in het lichaam, waardoor eventuele blokkades worden opgeheven en u zich herboren voelt.
  • Lange, Vloeiende Bewegingen: Typerend voor de Lomi Lomi zijn de lange, vloeiende bewegingen over het gehele lichaam, waarbij vooral de onderarmen worden geaccentueerd. Deze bewegingen zorgen voor een harmonieuze connectie tussen lichaam en geest.

Praktische Informatie:

  • Duur van de massage: 60 minuten.
  • Kosten: € 50,-

Ervaar de helende kracht van de Lomi Lomi massage en laat de dagelijkse stress achter je. Boek nu uw Lomi Lomi massage bij Massagesalon Mary en duik in een oase van rust en harmonie.

Boek nu één van onze massages

“Bij Massagesalon Mary onderging ik een authentieke Lomi Lomi massage die ver boven mijn verwachtingen uitsteeg. De ritmische en vloeiende bewegingen voelden als golven die over mijn lichaam rolden, en ik werd meegevoerd naar een diepe staat van ontspanning”

Ellis van Meerhoven

Neem contact met mij op

Massagesalon & Head spa Mary

Neem voor vragen of afspraken gerust contact met mij op.
Ik streef ernaar om zo spoedig mogelijk te reageren.

Telefoon

+31 (0)6 – 2123 5736

E-mail Adres

info@massagesalon-headspa-mary.nl

Adres massagesalon

Herenlaan 123 5708 ZR Helmond

Afspraak maken

Boek nu