Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Wat is de Ontspanningsmassage?

Iedereen heeft in het hectische leven van vandaag de dag wel eens behoefte aan een moment van rust en ontspanning. De ontspanningsmassage bij Massagesalon Mary biedt precies dat. Tijdens deze massage richten we ons op de buitenste huidlagen, zonder de diepere spieren aan te raken.

De voordelen van de Ontspanningsmassage:

  • Zintuiglijke Stimulatie: De massage stimuleert de zintuigelijke zenuwuiteinden in je huid, waardoor je direct een diep gevoel van ontspanning ervaart.
  • Vermindering van Stress en Vermoeidheid: Het is een effectieve manier om de alledaagse stress en vermoeidheid te verlichten.
  • Tegen Onrust en Hoofdpijn: Of je nu last hebt van een druk hoofd, onrust of zelfs hoofdpijn, deze massage biedt verlichting en brengt je weer in balans.

Praktische Informatie:

  • Duur van de massage: 60 minuten.
  • Kosten: 40€.

Gun jezelf een moment van pure ontspanning. Boek nu uw ontspanningsmassage bij Massagesalon Mary en voel de spanning van je afglijden.

Boek nu één van onze massages

“Bij Massagesalon Mary heb ik onlangs de meest heerlijke ontspanningsmassage mogen ervaren. De sfeer was direct bij binnenkomst al rustgevend, en Mary’s zachte en deskundige handen zorgden ervoor dat elke spierspanning als sneeuw voor de zon verdween. Ik voelde me na de behandeling licht en volledig hernieuwd. Voor iedereen die de drukte van alledag even wil ontvluchten, is deze massage bij Mary een absolute must!”

Bouchra Sahuleka

Neem contact met mij op

Massagesalon & Head spa Mary

Neem voor vragen of afspraken gerust contact met mij op.
Ik streef ernaar om zo spoedig mogelijk te reageren.

Telefoon

+31 (0)6 – 2123 5736

E-mail Adres

info@massagesalon-headspa-mary.nl

Adres massagesalon

Herenlaan 123 5708 ZR Helmond

Afspraak maken

Boek nu