Voetreflex therapie

Voetreflex therapie

Wat is Voetreflex Therapie?

Voetreflex therapie is een bijzondere massagetechniek waarbij de voeten centraal staan. Deze therapie gaat uit van het principe dat onze voeten reflexzones bevatten die in verbinding staan met specifieke organen en lichaamsdelen.

De voordelen van Voetreflex Therapie:

  • Stimulatie van Bloeddoorstroming en Lymfesysteem: Door specifieke reflexzones te masseren, verbetert de bloeddoorstroming en wordt het lymfesysteem geactiveerd, wat bijdraagt aan een betere weerstand.
  • Optimalisatie van Voedingsstoffen en Afvalstoffen: De therapie zorgt voor een verbeterde aanvoer van voedingsstoffen naar de organen en weefsels. Tegelijkertijd worden afvalstoffen efficiënter afgevoerd, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid.
  • Zelfgenezend Vermogen: Voetreflexmassage stimuleert het natuurlijke, zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hierdoor voelt u zich niet alleen fysiek, maar ook mentaal verfrist.
  • Diepe Ontspanning: De therapie heeft een diep ontspannende uitwerking op zowel lichaam als geest. Het is een moment van pure rust in het drukke dagelijkse leven.

Praktische Informatie:

  • Duur van de therapie: 45 minuten.
  • Kosten: € 40,-.

Gun uzelf een moment van heling en ontspanning. Boek nu uw Voetreflex Therapie bij Massagesalon Mary en ervaar de heilzame werking van deze bijzondere massage.

Boek nu één van onze massages

“Ik bezocht Massagesalon Mary voor een voetreflexmassage en het was een openbaring. Ondanks dat de focus op mijn voeten lag, voelde mijn hele lichaam de positieve effecten. Mary heeft een indrukwekkende kennis van drukpunten en wist precies hoe ze blokkades moest aanpakken. Na de behandeling voelde ik me niet alleen lichter in mijn voeten, maar ook in mijn geest. Een fantastische ervaring die ik iedereen zou aanraden!”

Tessa V

Neem contact met mij op

Massagesalon & Head spa Mary

Neem voor vragen of afspraken gerust contact met mij op.
Ik streef ernaar om zo spoedig mogelijk te reageren.

Telefoon

+31 (0)6 – 2123 5736

E-mail Adres

info@massagesalon-headspa-mary.nl

Adres massagesalon

Herenlaan 123 5708 ZR Helmond

Afspraak maken

Boek nu