Lipo massage

Lipo massage

Cellulite of Sinaasappelhuid: Wat is het?

Iedere vrouw komt het wel eens tegen: de zogenaamde sinaasappelhuid, beter bekend als cellulite. Deze huidconditie is het resultaat van vetophopingen onder het bindweefsel. Dit bindweefsel heeft verschillende functies. Het zorgt niet alleen voor het warm houden van ons lichaam en voor scheiding tussen spieren en de lederhuid, maar herbergt ook talrijke zenuwvezels en bloedvaten.

Hoe kom je ervan af?

De sleutel tot het aanpakken van cellulite ligt in het stimuleren van dit bindweefsel en de bloedsomloop. Bij Massagesalon Mary hebben we de perfecte behandeling: de Lipo Massage.

Wat doet de Lipo Massage?

  • Bindweefsel Stimulatie: Met gerichte massagetechnieken worden de vetcellen losgemasseerd, waardoor de huid er gladder en strakker uit gaat zien.
  • Bevordering van de Doorbloeding: Een goede doorbloeding zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en een veerkrachtige, stevige huid die zacht aanvoelt.
  • Lymfedrainage: Deze speciale techniek stimuleert het lymfestelsel, wat helpt om overtollig vocht en afvalstoffen sneller af te voeren. Hierdoor merkt u al bij de eerste behandeling centimeters verschil!
  • Post-liposuctie Herstel: Als u onlangs een liposuctie heeft ondergaan, is de Lipo massage ook een uitstekende manier om het herstel te bevorderen en de huid te verstevigen.

Praktische Informatie:

  • Duur van de massage: 90 minuten.
  • Kosten: € 65,-

Laat cellulite niet langer uw zelfvertrouwen in de weg staan. Boek nu uw Lipo Massage bij Massagesalon Mary en ervaar zelf de verbluffende resultaten!

Boek nu één van onze massages

“Na mijn lipo-massage bij Massagesalon Mary voelde ik direct verschil. De behandeling was zowel grondig als comfortabel, en Mary’s expertise op dit gebied was duidelijk zichtbaar. Mijn huid voelde strakker en gladder aan en de resultaten waren verbluffend. Voor iedereen die overweegt een lipo-massage te ondergaan, is Massagesalon Mary dé plek bij uitstek!”

MARISKA van eijk

Neem contact met mij op

Massagesalon & Head spa Mary

Neem voor vragen of afspraken gerust contact met mij op.
Ik streef ernaar om zo spoedig mogelijk te reageren.

Telefoon

+31 (0)6 – 2123 5736

E-mail Adres

info@massagesalon-headspa-mary.nl

Adres massagesalon

Herenlaan 123 5708 ZR Helmond

Afspraak maken

Boek nu