Over ons

Over Mary Gregoire

Massagesalon & head spa Mary

Welkom op de officiële website van Mary Gregoire. Mijn reis begon meer dan 16 jaar geleden in de wereld van haarverzorging als kapster. Door de jaren heen ontwikkelde ik een passie voor ontspanning en welzijn. Dit leidde ertoe dat ik al ruim 17 jaar actief ben als ontspanningsmasseuse. Deze rijke ervaring heeft me geleerd hoe belangrijk het is om voor onszelf en ons lichaam te zorgen.

In 2022 heb ik besloten om een stap verder te gaan en mijn eigen kleinschalige praktijk in Brandevoort, Helmond op te richten. Dit deed ik vanuit de wens om een directe, positieve en persoonlijke impact te hebben op het leven en de gezondheid van anderen. De combinatie van mijn jarenlange ervaring als kapster en mijn expertise in ontspanningsmassages heeft geresulteerd in een unieke service: hair spa-behandelingen. Hiermee kan ik jou de ultieme ontspanningservaring bieden, waarbij zowel je haar als je welzijn centraal staan.

Voortdurende bijscholing staat bij mij hoog in het vaandel. Om ervoor te zorgen dat ik altijd de best mogelijke behandelingen en technieken kan aanbieden, volg ik regelmatig bijscholingscursussen. Gedurende mijn carrière heb ik diverse diploma’s en certificaten behaald bij vooraanstaande instanties zoals MSP Nederland, Masseurs Netwerk Nederland, Wellness Academie en KIOM.

Ik ben er trots op dat ik mijn cliënten altijd het beste kan bieden, zowel op het gebied van haarverzorging als ontspanningsmassages. Het is mijn missie om je niet alleen er op je best uit te laten zien, maar je ook te laten voelen dat je op je best bent.

Ik nodig je van harte uit om een afspraak te maken en zelf te ervaren wat mijn behandelingen voor jou kunnen betekenen. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn praktijk en samen te werken aan jouw welzijn en schoonheid.

 

Mary Gregoire

Boek nu één van onze massages

“In Massagesalon Mary vond ik een ware oase van rust. Mary’s technieken zijn zowel helend als ontspannend. Vanaf het moment dat ik binnenstapte tot het moment dat ik vertrok, voelde ik me volledig verzorgd en gewaardeerd. Ik kan niet wachten tot mijn volgende bezoek. Een topervaring!”

Mirjam Vermeulen

Neem contact met mij op

Massagesalon & Head spa Mary

Neem voor vragen of afspraken gerust contact met mij op.
Ik streef ernaar om zo spoedig mogelijk te reageren.

Telefoon

+31 (0)6 – 2123 5736

E-mail Adres

info@massagesalon-headspa-mary.nl

Adres massagesalon

Herenlaan 123 5708 ZR Helmond

Afspraak maken

Boek nu